Medisch Trainings Centrum

Beweeggroepen

Bij MTC Lagas werkt u in kleine groepjes (maximaal 6 personen) onder begeleiding van één van onze therapeuten aan uw lichaamsbeweging. U traint in vaste groepjes op vaste tijden. Iedereen heeft een persoonlijk beweegprogramma. Afhankelijk van uw wensen en behoeften ligt hierbij de nadruk op bewegen voor uw gezondheid of bewegen om uw conditie te verbeteren. Iedere training duurt een uur.

Faciliteiten

De faciliteiten bestaan uit twee loopbanden, drie hometrainers, twee crosstrainers en een roeiapparaat. Daarnaast zijn er diverse materialen beschikbaar om specifiek te kunnen werken aan krachttraining, lenigheid en coördinatie.

Kosten abonnement en fysiofitheidscan

MTC Lagas biedt u twee typen abonnementen aan om verantwoord en doelbewust aan uw gezondheid en conditie te werken.

Abonnement Klein

10 x 1 keer per week 1 uur voor € 115,75

Abonnement Groot

10 x 2 keer per week 1 uur voor € 177,50

Beide abonnementen zijn twaalf weken geldig.

Het afnemen van de fysiofitheidscan kost € 47,25

Aanmelden

Bij aanmelding voor het MTC Lagas is eenmalige afname van de fysiofitheidscan verplicht. Dit om de effectiviteit van uw persoonlijke bewegingsprogramma te vergroten.

Heeft u besloten om de stap naar verantwoord en doelbewust bewegen te nemen? Vult u dan het contactformulier in. Wij nemen daarna spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak voor de fysiofitheidscan. Nadat de fysiofitheidscan is afgenomen en samen met u geëvalueerd is, zoeken wij in overleg met u naar een geschikte dag en tijdstip om deel te nemen aan een beweeggroep binnen het MTC Lagas.

Gym